Забор 1710р. за М2

Высота любая, ширина панно любая до 2,5 м, размеры и количество панно рассчитывается индивидуально.

Оградата  «Ранчо» е стилна ограда, която е много лесна за инсталиране . 

Няма нужда от монтаж на лог и заваръчни работи!

Ранчото служи като луксозна ограда в провинцията.

 

Оградата  "Ранчо" перфектно ще очертае територията, без да пречи на преминаването на въздуха и няма да я затвори за слънцето. Винаги ще виждате какво се случва зад оградата, това е особено важно, ако вашите деца или домашни любимци са зад нея. Освен това преминаването на светлината е достатъчно и не пречи на растенията да растат и да дават плодове, а добрата вентилация  на конструкцията предотвратява образуването на мухъл и влажността на терена.

Стилният, необичаен и модерен външен вид, благоприятно ще подчертае вашия свят на фона на останалите, а високата устойчивост на конструкцията на суровите климатични условия ще запази тази красота в продължение на десетилетия, без да носи абсолютно никакви проблеми на собственика.

Разнообразието от цветове и текстури ще позволи на оградите  "Ранчо" да се впишат хармонично във всеки пейзаж, а производството според индивидуалните размери ще ви спести от надплащането за излишен материал и ненужнит операции по време на монтажа.

Вертикалното разположение на ламелите "Ранчо" е идеално за любителите на класиката. Също така е отличен избор за модернизиране на стари огради, които имат добра хоризонтална основа, но са загубили привлекателността на вертикалните елементи.

Хоризонталното разположение на ламелите е модерно и в същото време лесн за инсталация, хоризонтални захващания изобщо не са необходими. Няма нужда от заваръчни работи, само вертикалните стълбове са достатъчни. Можете да закрепите профилите на "Ранчо "както върху стълбовете, като същевременно получавате" безкраен "профил, така и между стълбовете, поставяйки ламели в предоставения от нас"П" -образен профил. Това намалява изискванията за точност при инсталацията на стълбовете. Ламелите са по-подходящи за поръчка с 2 см по-къси от размера на полет, а рафтовете "N" - образен профил ще скрият отклоненията при инсталацията на стълба. Можете да инсталирате такава ограда сами през уикенда.

Профилната система "Ранчо" е най-нискобюджетна. 

Модерна здрава и издръжлива ограда, това не е скъпо!

Внимание! Купить продукцию можно только под заказ!

9 слоев защиты

1. Защитный лак

2. Полимерное покрытие

3. Пассивирующий слой

4. Слой грунтовки

5. Цинковое покрытие

6. Стальной лист

7. Пассивирующий слой

8. Цинковое покрытие

9. Слой грунтовки

Металлический профиль 0,5 мм